MESS
COLLECTIV

CARMEL KLOP
ELSKE-SANNE ELZERMAN
MARJA MEIJERING
RENS BROUWER
EVERYTHING MESS COLLECTIV ↓

Vier mensen die de liefde voor het maken delen. Van schilderijen en tekeningen tot animatie en performance. Wij zijn een bruisend mengsel vol enthousiasme en creativiteit. Het delen van een atelier heeft ons samengebracht in dit uiteenlopende collectief. Een chaotische brij bestaande uit positieve energie, eindeloze inspiratie en de wil om het leven te vatten. Ieder op zijn manier.

MESS COLLECTIV

Rens Brouwer

MESS COLLECTIV
KUNSTLIEFDE UTRECHT
VISUAL ARTIST

Marja Meijering

MESS COLLECTIV
ART TEACHER
VISUAL ARTIST

Elske-Sanne Elzerman

MESS COLLECTIV
GRAPHIC DESIGNER
VISUAL ARTIST

Carmel Klop

MESS COLLECTIV
PERFORMANCE ARTTIST
PARADISE OWNER

About

Wij als collectief en solo, zijn allen actief binnen de kunst en cultuur. Daarbij blijven wij onszelf graag ontwikkelen wat ons actueel houdt. Door onderling kennis en kunde te delen brengen we elkaar tot grotere hoogte. Hierdoor zijn we in staat diverse kunst/culturele evenementen te organiseren.

 

Cultuur is een groot goed wat erg wankelt onder de huidige omstandigheden (covid -19). Hierdoor zijn we juist extra gemotiveerd, met alle regels in acht neming, ervaringen te bieden die vrij en inspirerend zijn. Ieder collectief-lid heeft zijn/haar eigen manier van creëren, ontwikkelen en presenteren, dit maakt ons tot een nog veelzijdiger, diverser, spannender collectief. Voor zowel het publiek als voor ons kunstenaars en organisatie.